Despre

Scopul nostru

Perpetuarea traditiei bazata pe dinamism, adaptare continua la solicitarile pietii, profesionalism, rentabilitate si responsabilitate fata de toate partile implicate.

Mod de realizare

Calitatea serviciilor noastre este data de inaltul grad de calificare al angajatilor nostri, de aceea suntem activ implicati in permanenta lor dezvoltare profesionala. Am investit in echipamente de mica si mare mecanizare, in mijloace proprii de transport atat a personalului la si de la punctele de lucru cat si a materialelor. Dispunem de o baza proprie de productie secundara moderna, cu ateliere pe specialitati, dotate cu linii de echipamente si SDV-uri performante, adecvate portofoliului de lucrari.

Prezentare firma

AVE TEBIA srl este o societate cu capital integral privat românesc, infiinţată în anul 2000, cu activitate principală “Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale – 4120”, Societatea noastră a început activitatea cu o echipă restrânsă, pe parcursul anilor prin politica de personal adoptată a crescut considerabil numărul de angajaţi calificaţi, Astfel, în prezent avem peste 90 de angajaţi, cu următoarele calificări: dulgher, zidar, faianţar, electrician, instalator, fierar - betonist, izolator, sudor, maistri si tehnicieni în construcţii, precum şi ingineri cu experienţă, atestaţi de forurile de specialitate.